Tocătoare industriale

Tocătoarele industriale cu doi arbori, tip PZ si OP, sunt folosite la mărunțirea deșeurilor, respectiv reducerea volumului diverselor tipuri de amestecuri de metale, fier vechi, deșeuri municipale și deșeuri industriale. Performanța acestora este confirmată de multe companii care îl folosesc pentru tocarea deșeurilor din industria hârtiei, a deșeurilor de cupru, aluminiu, cabluri electrice, motoare, a DEEE-urilor sau chiar a cauciucurilor.

Tocătoare pentru fier vechi

Tocătoarele Panizzolo cu doi arbori sunt soluții inovative dezvoltate în sprijinul reciclatorilor de deșeuri metalice si a fierului vechi. Datorită standardului tehnic ridicat aceste tocătoare pentru fier vechi sunt considerate de operatorii din industrie ca fiind robuste, durabile și de înaltă performanță, cu o durată mare de viață.

PZ H 1500 R PZ H 2000 R

Tocătoare pentru deșeuri

Tocătoarele Panizzolo cu doi arbori sunt folosite pentru mărunțirea deșeurilor industriale voluminoase. Acestea pot lucra independent sau pot fi integrate in linii complexe de reciclare. Ținta finală este reducerea volumului materialelor prelucrate astfel încât acestea să poată fi prelucrate mai departe, sortate, măcinate, rafinate.

PZ H 1000 PZ H 1300 PZ H 1500

Partenerii noştri

Contact

Str. Zizinului 111, etaj 2, camera 28-29,
500407 Braşov, România
Tel/fax: +40-374-861.606;
Mobil: +40-743-100.883;
E-mail: info@h-ct.ro

citeste mai mult

Service

Specialiștii noștri in automatizări, asigură montarea, instalarea și punerea in funcțiune a utilajelor achiziționate, precum și reviziile tehnice atât în perioada de garanție cât și post-garanție.

citeste mai mult

Galerie Video